Георги Стоянов е на 5 години и има спешна нужда от нашата помощ. Малчуганът страда от рядко заболяване - болест на Хиршпрунг. Това е заболяване, при което се засяга дебелото черво. То е вродено и се дължи на загуба на нервни клетки в част или цялото дебело черво. 

Лечение предлагат в Турция, но излишно време за губене няма. Необходимата сума само за първата операция е 15 000 евро, а за цялото лечение е в пъти по-висока.  Това са непосилни средства за семейството на Георги. 

Важно за родители и ученици

"Изписани са му медикаменти, но не можем да разчитаме на тях. Операцията трябва да се състои възможно в най-скоро време! Насрочена е датата и часът на операцията - 15.08.2022 г. в 8.30 ч. Можете да си представите колко належащо и важно е да се случат нещата бързо!", споделят близки на детето в страницата "Заедно за Георги".

На 30 юли в родния му град Варна ще се проведе благотворителен концерт с участието на Балкан Фолк Фест, в Зала 1 на Фестивален и конгресен център. Входът за събитието е свободен, но всеки може даде своя малък принос в битката за оздравяване на детето, като за целта ще бъдат поставени благотворителни кутии. Всеки, който има желание и възможност, може да помогне на следната сметка:

***Дарителска сметка в банка ДСК с 
 IBAN:BG03STSA93000029009050
BIC:STSABGSF
С титуляр Георги Стоянов Стоянов

***PayPall: silviaronkova4@gmail.com

Източник и снимка: https://poligraff.net/