Малките фенове на хитовия филм могат да приютят любимците си в специална колекция

Лидл България поднася специална изненада за най-малките си фенове чрез колекция релефни магнити и детски татуировки, вдъхновени от героите в хитовия филм „Пес патрул“. 

От 20 септември до 24 октомври за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче „Пес патрул“ с магнит и временна татуировка. 

За малките любители на „Пес патрул“, Lidl ще предлага  и специален колекционерски албум, торбички за съхранение и декоративни възглавници с любимите герои, които могат да се купят допълнително. С тях децата могат не само да играят, но и да развиват въображението си и да преживяват грандиозни приключения. 

„Преди 7 години Лидл България представи на българския пазар новаторската програма за лоялност Stikeez, която спечели симпатиите на децата и техните родители. Новата кампания продължава стремежа на веригата да отговаря на очакванията на клиентите, но и да добавя стойност, превръщайки пазаруването в удоволствие за цялото семейство. Наред с това последователно подкрепяме кампании, които носят смисъл и положителни послания. Точно такива са и героите на „Пес Патрул“, коментира Нели Месерджиева, ръководител „Акционен мениджмънт“ в Лидл България.

Малките кутрета Скай, Маршал, Чейс, Роки, Ръбъл и Зума, предвождани от смелото момченце Райдър, никога не изоставят своите приятели и успяват да приключат успешно всяка своя мисия. Освен специални умения, те притежават  достатъчно кураж и чувство за хумор, за да се справят с всички заплетени ситуации – поуките, от които са много полезни за децата. 

Още информация за най-новата колекция „Пес патрул“ и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol.