Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 - Мадлен Радуканова стана майка. За щастливото събитие сподели самата тя в личния си профил в Instagram. Само преди няколко дни там се появиха кадри от изписването на бебето, както и снимка с ръчичката на новороденото. Към публикацията Мадлен написа: 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Преди 7 дни се случи най-голямото щастие за една жена - да бъде майка! Огромна благодарност бих искала да изразя към невероятната акушеро-гинеколожка Д-р Мажена Панова @marzenapanov и нейният екип, които с грижа и лекота сбъднаха мечтата ни. Благодаря и на своето семейство и приятели, които са спокойни и разбиращи към процесите, през които преминаваме! Обичам ви! Най-доброто тепърва предстои!"

Чаровната 23-годишна Мадлен и развълнуваният 25-годишен татко, джудистът Божидар Темелков, са станали родители на момиченце, което носи името Карина. 

Влюбените са заедно от почти две години, като преди месеци споделиха в интервю, че винаги са мечтали да бъдат млади родители. Златното момиче каза, че бременността се случила доста бързо, но това не притеснява нея или приятелят ѝ: "Щастливи сме и нямаме търпение".

Роди се първото кралско бебенце за 2024

Поздравяваме семейството за появата на малката Кари и желаем щастливи мигове, изпълнени с любов и топлина. 

Източник и снимки: Instagram mmradukanova