Бързаме да споделим една радостна новина, която долетя при нас от фейсбук страницата на II АГ Болница "Шейново". Благодарното сърце често иска да дари. И го прави. Без колебания. Безрезервно. С любов. Точно това правят няколко майки, чиито новородени проплакват под покрива на "Шейново". Ето какво споделят за милия жест от екипа на болницата.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

За пореден път група благородни мамчета, чиито бебенца са били обгрижвани в неонатологията на болница "Шейново" ни направиха дарение.

Те ни подариха 50 броя бебешки бодита, 3 броя кислородни палатки и една красива бебешка играчка, която слагаме до бебенцата, за да са спокойни.

Приемаме подаръците с голяма благодарност и любов. За нас те са много полезни и са знак, че работата ни, грижите ни и всеотдайността ни не остават незабелязани.

Бихме искали да отбележим, че всяко дарение се приема с официален документ, а дарените неща се заприхождават към складовите наличности на болницата. Няма начин с тях да бъде злоупотребено, защото бройката им се проследява редовно. 

Антония - най-ценният подарък за рождения ден на мама

Важно е да обърнем внимание, че ние премаме вашите подаръци с голяма благодарност и ги ползваме по предзназначение, но за да може да функционира ефективно и денонощно всяко едно отделение, болницата отделя значителен финансов и материален ресурс, който няма как и не може да бъде набавен чрез дарения! Напомняме това поради изказани мнения в социалните мрежи, че функционираме от даренията, които получаваме, което освен, че е обидно е и напълно невъзможно.

Антония, млада майка, се нуждае от помощ

Благодарим ви от сърце, мили момичета, и ви обещаваме, че адекватните грижи за вас и рожбите ви ще продължават да бъдат наш единствен приоритет.