„Търси се…“ за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим“, сподели Нели Хаджийска в "Преди обед". Тя не пропусна да каже още, че именно доверието с колежката ѝ Меги е бил ключът към успеха на предаването през годините:

32-годишна жена роди на паркинга на областната болницата в Търново

„Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път“.

Антоанет Пепе стана на 34 и скоро ще гушне своята 4-та рожба

"Смятам, че в тази симбиоза се крие нашият успех, защото ние сме много различни като хора, но винаги сме гледали в една посока. Имаме една и съща ценностна система и това много ни е сближавало. Имали сме своите възходи и своите падения като отношение една към друга, но никога не сме позволявали те да прекъснат нашата връзка“, откровена бе Меги Димчева пред Георги Тошев.

Мама Ивет иска да хвърли пъпчето на Тиаго на стадиона в Париж

Години наред радост и тъга, усмивки и сълзи, забавление и откровение омайваха аудиторията, следяща със затаен дъх задълбочените разговори и съкровените срещи на чаровните водещи с най-интересните, известни и утвърдени личности у нас. С неподражаемия си подход, искреност и добронамереност Меги и Нели успяваха да разкрият истинското и човешкото у госта срещу тях, будейки емоция и в хората пред екраните. 

Синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева стана на 6

И така.. след 16 години в ефира на bTV предаването "Търси се..." казва "довиждане" на зрителите. Водещите споделиха, че взимат това решение съвместно с медията, която винаги са чувствали като свой дом.