Нека подадем ръка на Велиана - тя е само на 4 годинки, а вече се бори за своя живот.

Вели е едно слънчево, диво и пораснало доста за възрастта си дете, макар да е едва 4-годишна. Преди година тя и близките се сблъскахме с диагнозата Тумор на Вилмс. Веднага беше направена операция и отстранен единият бъбрек заедно с огромния тумор 25 см.

КАЛКУЛАТОР ЗА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ НА БЕБЕТО

Само 3 месеца след приключването на химиотерапията коварният тумор се появи на другия бъбрек, беше направена втора операция, туморът беше премахнат, но на хистологията излезе, че и здравата тъкан е с ракови клетки. Вариантът за спасение на Вели е трансплантация на бъбрек и последващо лечение на тумора, за което е нужна непосилна за семейството и близките сума. Трансплантацията и лечението ще се извърши в болница във Франкфурт Германия.

Моля всеки, който има възможност да даде шанс на Нашето слънчице, нашата кукличка да живее. Нека заедно помогнем на още един батко да научи по- малката си сестричка на момчешките лудории, нека дадем шанс на един добър баща да стои на входа и да чака, за да види кое момче ще изпрати дъщеря му, нека помогнем на една прекрасна майка да почувства опората, гордостта и щастието да има дъщеря. 

yesМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/shans-za-malkata-veli
yesБанка Алианц Банк България 
IBAN:BG28BUIN95611000712339
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание за Велиана

Източник и снимки: фейсбук Дари надежда