Да си добър, да помагаш, да бъдеш съпричастен - има смисъл, има нужда, признак на сила е, начин на живот е.. Едно малко, невинно момче води битка с живота. Нуждае се от помощ - помощ, която всеки един от нас може да даде. Дори само с молитва. 

Оцеляло близначе се нуждае от помощ

Дойде моментът, в който да ви разкажа за моя герой Дани. Той започна своята борба за живота си още като бебе. За 5 години ни показа какво е сила, смелост, упоритост, борбеност и всичко това винаги беше съпроводено с неговата прекрасна усмивка.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

През 2020 г. за втори път разбрахме, че нашето дете е изправено отново пред битка, битка за нормален детски живот, а в последствие и битка за живота му. Беше изправен отново пред онкологично заболяване - метастатичен тумор на Вилмс, което ставаше все по-агресивно.

Лечението започна в България, след което продължи в Швейцария. Юни месец, тази година, ни беше съобщено, че нашият син не може да бъде излекуван. Да спрем всякакви опити в търсене на неефективни лечения. Да се приберем обратно в България и да прекараме последните дни у дома, със семейството си. Няма да описвам какво преживяхме, само ще кажа, че нито за миг не сме мислили да се отказваме.

Получихме искрица надежда от едно единствено лечебно заведение и така се озовахме в Турция, където започнахме лечение преди почти 4 месеца, което даде резултат! 

Нека да подкрепим семейството на Иво Андреев

Въпреки усилията ни, това става все по-непосилно и затова имаме нужда от Вашата помощ.

yesПодкрепете Дани с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или IBAN:
https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-dani
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Дани

Източник и снимка: FB Дари надежда