Парис Хилтън забременяла на 22, но направила аборт. Това признава самата тя в своята мемоарна книга, където разкрива, че таткото е бил моделът Джейсън Шоу.

Риалити звездата, която днес се радва на син, благодарение на сурогатна майка, обяснява, че по онова време, когато видяла двете чертички, не била готова за бебе. Ето защо взела решение да го махне.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

„Бях ужасена и отчаяна. Хормоните изпратиха моите симптоми на разстройството с дефицит на вниманието и хиперактивност спираловидно. Всичко, което знаех за себе си, беше във война с всичко, което бях възпитана да вярвам за аборта“, пише тя в „ПАРИС“

Хилтън посочва, че научила за бременността си през ноември 2003 г. Но заради всичко, което е преживяла в интернатите като ученичка, най-вече заради сексуалното насилие, тя не можела да сподели за нея. И се измъчвала от факта, че не иска да бъде майка толкова млада.

Риалити звездата говори открито за инвитрото...

По стечение на обстоятелствата, в наши дни Парис има репродуктивни проблеми, заради които се подложила на стимулация, за да може да ѝ извадят яйцеклетки. Междувременно продължила да лекува своето психично здраве. След месеци наред, в които си поставяла инжекции и изпълнявала нарежданията на лекарите, тя решила да ползва сурогатна майка, която да износи нейните ембриони.

Парис Хилтън стана майка за първи път с помощта на сурогатна майка

Днес блондинката и Картър Реум са родители на малкия Финикс, който се ражда след дългия път, който двамата извървяват, обикаляйки из репродуктивни клиники.

Източник: https://www.tialoto.bg/