Д-р Александър Калчев сподели във Фейсбук трогателната история на едно чакано бебенце на име Тея. Думите на благодарната майка са светлина и ще вдъхнат кураж на много от вас. Именно това е причината за следващите редове. Приятно четене!

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

“Още една сбъдната мечта радва своето семейство - Тея - 3750 кг и 50 см чиста любов!”, пише д-р Калчев и споделя писмото на жената, прегърнала най-сетне своята рожба. 

Роди се Виктор - след 8 неуспешни инвитро опита и много сълзи

"Никога не се предавай! Не напразно си повтарях  всеки ден тези думи. Пет години всеки ден се молехме да се сбъдне нашата мечта да прегърнем нашата рожба. Никога няма да забравя, когато за първи път пристъпих със страх и без почти никаква надежда във вашия кабинет. Няма да забравя вашите думи: Ти ще забременееш, не си тежък случай.

А аз наум си казвах, че тези думи съм ги чувала хиляди пъти и надеждата ми бавно гаснеше. Толкова много изследвания, последвали няколко хистеро и лапароскопия, безброй инжекции и един куп лекарства и нищо. Така беше, докато вие не върнахте надеждата ми и ето днес прегръщам нашата малка рожба.

КАЛКУЛАТОР ЗА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ НА БЕБЕТО

На 02.08.2024 се роди нашата прекрасна дъщеря Тея. Едно щастливо бебе, благодарение на Вас и Вашия екип. Никога няма да мога да изразя нашата благодарност към Вас, за това, че ни накарахте да повярваме, че Надежда има за всички! Бъде здрави и не спирайте да сбъдвате мечтите на хора като нас!"