Пациенти на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен дариха средства в подкрепа на друга двойка с репродуктивни проблеми. Сумата е 500 лв. и беше предоставена на клиниката от Теодора и Георги Георгиева от с. Брест, Плевенско. Волята на младото семейство е да зарадват бъдещи родители, на които предстои да изминат пътя, който те вече успешно са приключили.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Парите са набрани чрез дарения по време на кръщенето на малкия Георги, който вече е на 1,3 г. и дойде на бял свят благодарение на целия екип на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен, и с водещата роля на акушер-гинеколога д-р Ивайло Бързашки. По волята на дарителите на него се пада и честта да избере двойката, която ще получи предоставената сума.

Семейство Георгиеви решават да превърнат кръщенето на своя прекрасен син Георги в още по-значимо събитие, като го обвържат с благотворителна кауза. След кратък размисъл, те обявяват в поканите за гостите си, че вместо цветя, предпочитат да получат средства в подкрепа на двойка с репродуктивни проблеми. Така всички присъстващи на събитието имат възможност да дадат своя принос към инициативата и да пуснат предпочитана сума в специално поставена кутия за дарения.

Неонатологията в Кърджали получи ценно дарение

Семейство Георгиеви е изключително щастливо от решението си да подкрепи други пациенти на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” по пътя към сбъдването на най-съкровената им мечта - да имат рожба. Дарителите споделиха, че биха били много удовлетворени, ако други двойки се вдъхновят от примера им и го последват.

Източник и снимка: https://plevenutre.bg/