Зори е на 4 години, а тежи едва 13 кг. Причината е рядко гинетично заболяване, с което детето се бори, това разказа за Varna24.bg, майката на Зори, Маргарита Александрова.

Жена с диагноза безплодие роди тризнаци, заченати естествено

Ето какво споделя разтревожената майка:

"С подходящо лечение, рехабилитация и благодарение на вашата подкрепа Зори успя да проходи макар и на по-късен етап. Сърцето засега функционира нормално въпреки вроденото увреждане, но се нуждае от стриктен контрол и проследяване. Живеем живот в очакване на следващото препятствие. Зори не може да говори.

Зъбките и не растат като при здравите деца и буквално се рушат до корен. Разбира се нашето слънце не може и да дъвче защото състоянието на зъбите не и позволява. Винаги е неспокойна и плаче, но не може и да ни каже къде точно я боли. Kато родители сме длъжни да направим всичко и получихме подкрепа от Турска клиника, която ще направи всичко възможно да се справи с проблема.

Това ще се случи в операционна зала с пълна анестезия и цял екип от специалисти защото предвид общото си състояние и болестта лечението се усложнява допълнително. Притеснени и изплашени сме и повече от всякога се нуждаем от вашата подкрепа. Сумата, която ни е необходима е 2750 €, не разолагаме с нея, а тя дори не включва трянспорта и разходите по престоя.

Три бебенца с екстремно ниско тегло спасиха в УМБАЛ-Пловдив

Налага се да действаме бързо, защото детето ни живее всеки ден с болки. Моля всеки който има желание да ни подкрепи да го направи на:

В банка ДСК

Сметка в Лева – BIC: STSABGSF

IBAN: BG08STSA93000028163314

Сметка в EURO: - BIC: STSABGSF

IBAN: BG07STSA93000028163332

www.dari-zori.eu

PayPal : [email protected]

Титуляр: Зорница Пламенова Бочева

Zornitsa Plamenova Bochev

LT 18 3250 0912 0818 6684

REVOLT21"

Източник и снимка: https://www.varna24.bg/