35-годишна жена, живееща в Обединеното кралство, зачена и роди еднояйчни тризнаци по естествен път. Преди да посрещнат своите три чудеса, семейството вече се радва на първородното си детенце, зченато инвитро. Тризнаците идват при мама, татко и кака „като печалба от лотарията“.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

35-годишната Лина Сапия от Уолтън на Темза, Съри, Обединеното кралство, разбира, че е бременна с тризнаци през миналия септември. Изненадата е голяма, защото Лина и нейният 37-годишен съпруг Фабио са диагностицирани с „необяснимо безплодие“

Всъщност двойката не може да има деца от три години, когато след инвитро процедура се ражда най-голямата им дъщеря Алба

За триплодната си бременност майката споделя: „Разбрах, че съм бременна през септември миналата година, когато получих положителен резултат от теста за бременност. Помислих си: „О! Няма начин.“ Вече имах спонтанен аборт, затова бях изпълнена с тревога дали мога да продължа бременността си. Бях на преглед в 6-та седмица от бременността с надеждата да науча, че бебето ми е здраво. Първоначално медицинската сестра чува две туптящи сърца. Не след дълго... разбира, че всъщност са три."

Д-р Цонев и тризнаците: Днес е уникален за мен ден

„Бях шокирана, когато за първи път чух „тризнаци“, защото в нашето семейство не е имало многоплодни бременности. Забелязах, че дори моят винаги хладнокръвен съпруг беше разтревожен в ъгъла на стаята. Той се усмихваше, но изражението му издаваше тревога и страх. И все пак. Чувствахме се така, сякаш сме спечелили от лотарията.

Бременността не може да се нарече лека. Сърцето на Лина е постоянно свито от тревога. "Дали няма да направя пак аборт, ще се родят ли здрави децата ми..." Лина знае, че трябва да даде всичко от себе си, за да бъде финалът успешен.

След внимателно следене на бременността и стриктни прегледи, в семейството на Лина и Фабио се раждат три здрави бебета.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Луис, Пиеро и Реми могат да бъдат наречени „деца чудо“. Днес малчуганите са вече на три месеца. Отглеждането им е предизвикателство, грешки не липсват, но семейството е здраво и щастливо, а това е най-важно. 

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/