Здравейте на всички добри хора!

Това е Севда! Тя е на 2 години и е радоста на мама и на тати! На една годинка забелязахме нередност в държанието ѝ, тъй като не беше като на едно нормално детенце на нейната възраст! Проблема с малката Севда започна да си проличава в действията ѝ.Не реагираше, когато кажем името ѝ, нямаше желания да играе с играчки, не общуваше с дечица на нейната възраст и предпочиташе да бъде самичка навсякъде!

Момиче на 15 години се нуждае спешно от бъбречна трансплантация

Жадувахме да видим усмивката ѝ, но тя дори не се усмихваше. След не дълго време започнахме да се притесняваме за състоянието ѝ и я закарахме на доктор, който след изследвания я диагностицира с диагноза ,,Аутизъм''!

Веднага започнахме с домашни терапии със специалист, 3 пъти в седмицата по 45 минути, за съжаление без резултат. Опитваме се да комуникираме с нея, да я научим на думички или срички, но не изговаря нищо. Разбрахме от доктори, че за да спечели битката с Аутизма и трябва по-усилено лечение, докато е още мъничка, и ако сега се направи всичко възможно, вероятността да оздравее е по-голяма.

Така стигнахме до специализирана клиника за рехабилитация за деца с Аутъзъм ,,Атлантис'' в Турция. За един месец лечението  на нашата Севда струва 6000 евро, но са и нужни поне 3 месеца за да има резултати и да започне да се развива.

Силно се надяваме, че три месеца ще са ни напълно достатъчни, за да излекуваме нашето дете, разбира се без вашата подкрепа не бихме могли да се справим, тъй като сумата от 18 хил.евро е непосилна за нас.

Д-р Цонев и тризнаците: Днес е уникален за мен ден

Не бихме искали да губим от времето си и затова се включихме тук с надеждата да получим помощта ви за Севда, за да има едно нормално детство и бъдеще!

Имаме нужда от вашата както сърдечна, така и финансова подкрепа, за да усмихнем едно малко невинно лице и силно се надяваме тя да оздравее!

,,Да имаш голямо сърце не тежи,само помага''!

Пъпната връв - първата осезаема връзка между майката и бебето

Благодарим искренно и бъдете здрави и благословени!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campai…/da-pomognem-na-malkata-sevda
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share