Красимира Цочева, която наскоро роди детенце от своя любим Митко и чиято любовна история зрителите познават от популярното телевизионно предаване "Фермата", има да каже нещо важно по повод разбиранията в обществото за добрата майка и добрия баща. Споделяме нейните думи без никаква редакторска намеса и сме в очакване да научим и вашето мнението по темата. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

"‼️‼️ Обществото ни изисква толкова малко от един мъж за да го нарече “добър баща” и толкова много от една жена за да я определи, като “добра майка”.

✅ Добрата майка ражда нормално задължително без упойка, кърми поне 2 години, но се връща и на работа няколко месеца след раждането, слаба е и винаги добре облечена, косата и е в топ форма денонощно, тя храни децата си само с био, органична, домашна храна, играе с тях нонстоп за да не гледат телевизия, води ги на английски, немски, плуване, шах и фехтовка поне 6 пъти седмично, тя спортува също минимум 4 пъти в седмицата и е в топ форма, готви по 2,3 пъти на ден, къщата ѝ е чиста и подредена, прането изпрано и изгладено, чете книги, пише книги, спокойна и стабилна е, рядко си позволява да плаче и никога не се оплаква, не мрънка!

✅ Добрият баща дохранва бебето, подава кърпата за баня, извежда кучето, вдига си чинията от масата, гушка децата и им позволява да играят майнкрафт и ФИФА, носи пари в семейството!

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

‼️Хубавото е, че новите (модерните) бащи са все по-ангажирани и присъстващи в живота да децата си. Браво ТАТКОВЦИ. Благодарим Ви! ❤️"

Източник и снимки: Instagram krasimiramc