Камелия представи Баян, публикувайки тази мила снимка в своя Фейсбук с текст: Здравейте,аз съм Баян и съм с мама. Честит празник на всички''heart Той е сбъдната мечта за мама, защото през годините дотук певицата е била бременна няколко пъти, но не е успявала да задържи бебето заради спонтанни аборти. „Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци”, разказа преди време в свое телевизионно интервю още певицата.

Жаси от 'Сделка или не' стана мама за четвърти път

Камелия зарадва своите почитатели, че е станала мама на 52-годишна възраст, обявявайки новината на специална дата - Великден.

Абонирайте се за канала на 9 МЕСЕЦА в YouTube, научете повече за вътреутробното развитие на бебето от видеото по-долу:

Официалната стратистика в България сочи, че стотици хиляди имат репродуктивни проблеми, а все повече млади жени, под 30-годишна възраст, са диагностицирани с изчерпан яйчников резерв.

Ранна менопауза

Профилкатиката е важна, също така за кариерата не съществува биологичен часовник, докато за зачеване и износване на бебе има определен интервал и златни години, когато е най-подходящо това да се случи, за да няма здравословни проблеми и при майката, и при плода.

Д-р Чапанова: Жени над 35 години трябва да потърсят помощ след 6 месеца неуспешни опити за бременност