42-годишният Сергей от "Фермата" 9 получи голяма изненада от съпругата си по случай навършването на една година семеен живот. Фермерът от Маджарово получи писмо, изпълнен с много любов, както и албум със снимки.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

„Мило мое мишле, една година може да не е много, но за мен усещането е, че се познаваме цял живот. Защо съм с теб? Защото те обичам и защото искам да прекараме живота си заедно. Защото си добър. Може понякога да си кисел, но ти си искрено добър и знам, че никога не би обидил когото и да е умишлено. Знам, че ти ще бъдеш най-добрият баща за нашия малък мармот. Обичам те завинаги!“ – прочете в писмото Сергей и се просълзи.

Пред водещия развълнуваният бъдещ татко разказа повече за връзката му с неговата половинка. Заедно разгледаха и албум, който също беше сред подаръците, които Сергей получи. 

„Чакаме дете в края на ноември. Искам да е здраво стъпил на земята човек, смирен от успехите, да се грижи за животните, да живее близо до природата“ – поясни Сергей по време на емоционалния момент и се обърна към камерата, за да каже на съпругата си: „Ти си моето щастие, моята мотивация, моето бъдеще. Обичам те!“

След подобна щастлива новина, без значение дали ще стигне до финала на приключенското предаване, Сергей вече е победител. Пожелаваме леко раждане на неговата половинка и очакваме с нетърпение да научим още подробности за скорошната поява на малчо. 

Източник и снимки: https://ladyzone.bg/