Здравейте,

Казвам се Жана Тодорова и се обръщам към вас с молба за помощ и подкрепа за дъщеря ми Стефани. Аз съм самотен родител и за мен е невъзможно да подкрепя нуждите на дъщеря ми.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Стефани се роди в седмия месец с тегло от 1300гр., а няколко месеца след това беше диагностицирана с диагнозата детска церебрална парализа – ДЦП. От 10 месечна възраст тя прави интензивна рехабилитация, състояща се от 10 рехабилитации седмично, 2 водни рехабилитации и работа с ерготерапевт и логопед. В следствие на тази упорита работа днес тя успява да пълзи, да стои изправена за кратко и да прави по няколко крачки сама без упора. Стефани е едно много добро, борбено и умно дете. Тя е изключително активна, а желанието ѝ да бъде като другите деца я мотивира да работи и прави рехабилитация с усмивка.

До този момент Стефани успя да опровергае и надхвърли всички очаквания на лекарите за целият ѝ живот. Тя е едно много умно дете, осъзнаващо физическите си ограничения и с огромно желание да ги преодолее. Борбеността ѝ е и моята най-голяма мотивация да търся помощ, с която да я подкрепя и да ѝ дам шанс да постигне така мечтаните резултати.

На този етап Стефани е постигнала почти максимума на възможностите си без медицинска намеса и вече е ясно, че единствения път напред е чрез освобождаване на спастичността с помощта на процедура наречена фибротомия. Тази процедура се прави най-успешно в Сърбия, където ходят и почти всички деца с нейната диагноза.

Веселина, майка на две деца, се нуждае от помощ

Лекарят, който я извършва не живее там и графика му е изключително запълнен. Успяхме да се впишем за манипулацията за посещението му в началото на декември и се налага да съберем необходимата сума изключително бързо.

В момента аз нямам възможност да покрия разходите за тази процедура, която е на стойност 3800 евро и не се покрива от здравната каса. Без тази манипулация Стефани няма почти никакви шансове да проходи самостоятелно.

Синът на проф. Иво Петров се нуждае от средства за лечение

Обръщам се към вас със свито сърце и молба да подкрепите дъщеря ми Стефани. Тя се бори изключително много, без тази процедура напредъка, който може да получи е толкова ограничен, че почти ще обезсмисли нейните усилия, мотивацията за борба и ще отнеме надеждите ѝ за равностоен живот.

Благодаря предварително, всяка подкрепа е безценна за нас!

enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut  
https://pavelandreev.bg/campaign/badeshte-za-stefani