Преди малко повече от година певицата Джеси Джей преживя спонтанен аборт. Детето за нея беше дългоочаквано и изстрадано - по-рано лекарите диагностицираха Джеси с безплодие. Звездата неведнъж е признавала, че да стане майка е нейна мечта.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

„Бебето е всичко, което някога съм искала, а животът е толкова кратък. Самата бременност за мен беше чудо и преживяване, което никога няма да забравя. И знам, че все още ще имам всичко това“, сподели певицата с потребителите след спонтанния аборт.

53-годишният цигулар Веско Ешкенази стана татко на момиченце

В началото на тази година тя зарадва своите последователи, че отново е бременна. И ето, че днес всички битки с в миналото, певицата прегърна своята рожба. Щастливата новина съобщи самата тя на стори в Instagram, където написа: 

"Преди седмица животът ми се промени напълно. Синът ми се появи в този свят и удвои сърцето ми. Усещането е невероятно, чувствам се сякаш летя."

Най-красивото тепърва предстои. Желаем на малкия юнак да расте здрав и закрилян, а на мама Джеси - да се наслади на всеки миг от приказката, наречена майчинство. 

Снимки: Instagram jessiej