През февруари талантливата певица Маги Джанаварова сподели със света щастливата новина, че ще става мама. Дните бързо минават, коремчето расте, а емоциите на Маги се вълнуват и страхуват едновременно. И това, разбира се, е съвсем нормално.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Преди два дни, в личния си профил в Инстаграм, чаровната Маги сподели нещо, което държим да стигне и до вас. Защо ли? Защото според нас думите ѝ са важни, носят ценно послание и сме сигурни, че ще помогнат на не една или две бременни дами, очакващи скоро да прегърнат своята рожба. 

Да родиш на 49: сбъдната мечта за мама - бебе Айля

Открито, истинско и идващо от сърцето - ето какво написа Маги Джанаварова: 

"Бременността при мен минава през различни етапи, първо беше неосъзнаването, какво точно ми се случва, после страха, че живота ми тотално ще се промени (знам, че има много хора, които ще ме укорят) и накрая щастието от ритащото същество в корема ми. Сблъсъка с толкова много хора, които бързат да ми кажат, колко малко ще спя, колко много ще се промени живота ми, репликата с ехидна усмивка „пътувай и се забавлявай сега, че после всичко приключва“, са неща, които ми действат под някаква форма, било то и подсъзнателно, подхранвайки страха за „най-голямото щастие“, както казват отново всички.

Красимира от Фермата: Вече шест месеца съм бомба от хормони

Онзи ден срещнах едно заредено с толкова много позитивна енергия момиче @milassavage, която ми каза, че нищо не се променя, всичко зависи от мен, волята и отношението към този нов „ангажимент“. Това беше и първия човек, който не побърза да ми вмени страх и да ме „подготви“. Ще кажа само едно, никоя бременна няма нужда да я „подготвяте“ по този начин, никой няма нужда да започва нещо ново със страх и напрежение.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Споделям всичко това, защото съм си обещала да ви споделям съществените неща, през които преминавам в този етап от живота си."

Източник и снимки: Instagram magidjanavarova