Замразяването на яйцеклетки е възможност за сбъдването на мечтата за родителство на по-късен етап. Причините да съхраните собствен репродуктивен материал могат да бъдат много и различни: отлагане на родителството, установен намален яйчников резерв, фамилна анамнеза за ранна менопауза, предстоящо лечение, което би могло да повлияе на качеството на репродуктивните клетки, или просто за всеки случай.

Какви са първите симптоми на бременността

Именно замразена яйцеклетка в болница "Селена" даде възможността за започването на жизнения път и на малката Айля - сбъднатата мечта на 49-годишната Феердес, която стана майка за първи път.

Kaлкулатор за пола на бебето

Феердес срещнала сродната си душа по-късно от обичайното. Била на почти 40 години, когато започнали опитите за зачеване. Години наред - без успех. За първи път двойката посетила репродуктивен специалист преди 3 години и още първият инвитро опит дал положителен резултат. Въпреки това, Феердес взела решение да замрази неоплодените яйцеклетки и да ги съхрани в инвитро клиниката към болница "Селена". Два месеца по-късно станало ясно, че бебето не се развива и бременността трябвало да бъде прекъсната.

Имена за момичета с три букви

Въпреки колебанията си заради напредването на възрастта, мечтата за дете на Феердес надделяла. Този път за свой съмишленик в сбъдването ѝ жената избрала Д-р Даниел Ставрев. Заедно с него и брилянтния екип на ин витро клиниката към болница "Селена", тя случи своето чудо, доказвайки, че мечтите не трябва да имат лимити, само добра подготовка.