Привет приятели, познати и непознати!

С мъка на сърце искаме да помолим за помощ и подкрепа.

Накратко ще ви разкажа историята на Дария - та, имах лека и безпроблемна бременност, родих я в 38 г.с - 2,670 кг., бебка мина всички тестове в болницата с отличен.

Самотен баща на две деца се нуждае от скъпи инжекции

Не след дълго се наложи да посетим лекар и там чуха шум в сърцето и ни изпратиха при кардиолог. Направиха ехограф и ни поднесоха новината, че Дария е с диагноза Тетралогия на Фало.

Обясниха ни, че Тетралогия на Фало е комплекс от 4 сърдечни дефекта, с няколко думи Дария се нуждае от операция, за да се затвори дупка между двете камери и да се премахне удебелявянето, за да протича по-голямо количество кислород.

Дария никога не е показала признаци на болно дете, до последно държеше стойности от 95 до 100% кислород в кръвта. Всички лекари, с които сме се консултирали, са казвали, че тази операция е добре да се извърши, когато Дария е на възраст между 6 и 12 месеца. До тук добре, но в началото на април (вече на 8 месеца) Дария припадна 2 пъти за 4 дена и се наложи спешна операция.

Операцията бе направена успешно в Турска Болница LIV(заплатили сме сумата за нея), но уви, преди 2 дни установиха, че Дария е имала кръвоизлив в мозъка, придружен с оток и нанесъл щети на мозъка. Предстоят прегледи, скенери, изследвания, дълга рехабилитация, които са непосилни за нас и без вашата помощ не бихме се справили.

Иваил - роден след 5-годишна борба и 4 инвитро процедури

Не се знае колко дълго ще продължи възстановяването на Дария, но знаем, че Дария е воин и ще се справи!

Благодарим ви от сърце!!! 

enlightenedПодкрепете Дари с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-dariya
enlightenedБанка: Алианц Банк България
IBAN: BG48BUIN95611000714889
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Дария Петрова
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/