Краси и Митко се запознаха във "Фермата" 5 и любовта им пламна пред очите на милиони телевизионни зрители. Тогава Красимира събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна. Романтичната им история продължава и до днес с приказно развитие, пламтяща любов, весела лудост, щастие и споделени мигове.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Наскоро ви разказахме, че младите влюбени организираха вълнуваща сватба и съобщиха, че очакват първото си общо детенце. Краси и Митко имат по едно дете от предишните си бракове - Даниел и Лилиан. Скоро у дома ще плаче и бебе.

Новината може да си припомните >>> ТУК 

Месеците бързо се нижат и бременността на Красимира напредва. Преди ден, в личния си профил в Instagram, с щипка хумор и доза любов, тя публикува забавен кадър, към който добави следните думи: 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНАТА ГРУПА

"Помня как, когато Дани стана на 2 и за първи път спах 2 часа на куп си обещах никога повече да нямам бебета и ето ме 9 години по-късно в същия филм. Мислех си, че щом съм минала веднъж през този “магичен” период ще съм доста по-нормална, но уви… Вече 6 месеца съм бомба от хормони, рева на чалга песни и всяко бебе животинче в Тик Ток. Явно е нормално дори с второто бебе." 

Много мина, мъничко остана. Скоро бебето ще се появи на бял свят и вълшебната история на Краси и Митко ще придобие още повече смисъл. Желаем щастливо бременеене на Краси, а на всички нейни хора у дома - търпение и успех с бомбата от хормони на мама. 

Източник и снимка: Instagram krasimiramc