Красимира Цочева и Димитър Калайджиев, познати на зрителите от "Фермата" 5, се ожениха! Приказна фотосесия се появи в социалните мрежи. Към снимките Красимира добавя: 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Не мога да преброя пътите, в които съм чувала фразата, “Вие сте чисто луди!” и винаги е било истина. Не обичам баналните и комерсиални неща, но някои от тях трябва да ги има! На първа пролет отпразнувахме само с най-близките си хора една любовна история! Моля се да си остане винаги така шумна, истинска, неразбрана, нестандартна, небанална и толкова луда, каквато е от началото."

Пред LadyZone.bg красивата булка сподели и друга вълнуваща новина, а именно, че с Димитър очакват бебе. Предстои да се роди през лятото и ще бъде момче, издаде още щастливата мама. 

Гуспата посвети стихотворение на новороденото си бебе

Краси и Митко се запознаха във "Фермата" 5 и любовта им пламна пред очите на милиони телевизионни зрители. Тогава тя събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна. Тяхната история продължава и до днес, развитието ѝ е повече от чудесно. 

Двамата имат по едно дете от предишните си бракове - Даниел и Лилиан. Съвсем скоро в семейството ще плаче и бебе. Честито! Желаем лека бременност на Краси и с нетърпение очакваме появата на малчо. 

Снимки: Instagram krasimiramc