Пролетта официално е тук. Слънцето топли, птичките пеят, всичко цъфти. Емоциите са слънчеви, разходките - дълги, а плановете за пътувания - безкрайни. Какво още чакаш? Хайде, тръгвай да се забавляваш, топлите дни те очакват. 

Днес, на 21-ви март, освен "здравей" на пролетта, можем ведро да поздравим с "добре дошли" и всички, родени под знака на Овен.

Какво знаем за тях? Пълни са с оригинални идеи, всичко ново им е по вкуса, ненавиждат да е скучно, стремят се често към движение, понякога дори стигат до преувеличение. Повече чувстват, отколкото мислят, много са великодушни, обичат да правят подаръци, а също и да дават заповеди. Да, любопитството им понякога граничи с нахалство, но, какво пък, всеки си има и лоши черти. Грижли и силно обичливи са, но са твърде прибързани и прекално горди. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Да видим обаче какъв е родителят, когато е зодия Овен...

Като родител Овен вие държите да бъдете лидер. Но... малко вероятно е властта ви да не бъде забелязана от вашето дете. Дали желаете това? Характерът ви е избухлив. Ако малчуганът ви ядоса, то със сигурност ще се погрижите той да разбере това. Както вече споменахме, не обичате да скучаете, от това ще спечелят вашите деца, защото какво ги очаква? Разбира се, дълги разходки, приключения в парка, вълнуващи игри, тичане, скачане, постоянно движение, истински чудеса. Децата ще обичат безкрайно вашата сила, но е хубаво да ги запознаете добре и с вашата нежна страна. Нека знаят колко важна е емоционалната подкрепа за вас. 

*Още по темата чети >>> ТУК 

А какво ли е детето Овен...   

Въпросът "Стигнахме ли вече?" изразява отношението им към живота - децата Овен нямат търпение да пристигнат, за да могат да започнат приключението! Така че, мили родители, не бъдете изненадани, ако детето ви се роди по-рано от очакваното. Детето Овен има повече енергия от останалите дечица, то е страстно, креативно и спокойно. Най-хубавата му черта - честността. Приключение ще бъде да отглеждате детето си Овен. То трудно контролира емоциите си, но гневът му отминава бързо. 

*Още по темата чети тук >>> ТУК

Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Овен, може да зависи и от вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството му или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите и се информарайте по збавен и увелкателен начин за всичко, което се случва в астралния свят с нашия >>> СЕМЕЕН ХОРОСКОП. Пробвайте, забавно е!