НАЧАЛО

Вдъхновяващо действие, което да последвате
Като родител Овен, вие сте естествен лидер. Имате много енергия и сте запалени по интересите си. Вашите деца ви виждат като вдъхновяващ, вълнуващ, смел и прекрасен пример за подражание. Понякога обаче те смятат, че сте малко безчувствен и властен.

Умът ви е бърз, а устата ви е още по-бърза, така че понякога казвате неща, за които по-късно съжалявате. Имате и малко избухлив характер, така че когато децата ви ви дразнят, те със сигурност ще разберат, че го правят. Поне винаги знаят точно на какво мнение сте, а щом изкажете нещо, което идва от сърцето ви, цялото раздразнение, което сте изпитвали, просто изчезва.


Активният начин на живот е най-подходящ за вас и вашето семейство. Водете децата си на дълги разходки или ги предизвиквайте да играят футбол в парка. Уверете се обаче, че не се конкурирате прекалено с тях, особено ако някое от децата ви е по-чувствително. Агресивните прояви на енергия може да се окажат прекалено много за тях.

Всъщност вие сте най-големият им фен и те го знаят. Ще ги подкрепяте, застанали отстрани в деня на спорта и когато спечелят училищния конкурс за писане.

Децата ви винаги ще ценят вашата откровеност в цялата ѝ прямота и младежката ви енергия, дори когато остарявате. Все пак се опитайте да им покажете и нежната си страна. Те трябва да знаят, че могат да разчитат на емоционалната ви подкрепа така, както на вашата сила.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли