НАЧАЛО

През очите на дете
Като родител Риби, вие сте невероятно грижовни, състрадателни и в хармония с нуждите на децата си. От времето, когато са бебета, усещате болката им, както изпитвате радостта им при всяко ново откритие, което правят.

В някои отношения начинът, по който изживявате живота си, е като на дете. Вие сте по-малко обвързани с изискванията на „реалния живот“ и сте изобретателни и креативни до краен предел. Щастливо ще прекарвате часове с децата си в игра да си измисляте нереални светове и ще бъдете толкова широко отворени и очаровани, колкото и те, от чудесата на света.


Ще научите децата си на важността на сънищата, на това да оставят умовете си да блуждаят, да се докосват до интуицията си, да се доверяват на възприятието си за енергиите. Ще предадете собствената си чувствителност за тънкостите на живота и ще вдъхнете у децата си любов към самия живот. Не забравяйте обаче, че децата са проницателни и ще разберат склонността ви да избягвате реалността в полза на вашето въображение.

Уверете се, че балансирате мечтателната си енергия с хватката на реалността. Все пак някой трябва да стои поне с единия крак на земята! Ще трябва да научите децата си как да се справят с рутинните отговорности в живота, като спазване на редовен график за домашните и сядане на масата в часовете за хранене заедно. Всъщност ще бъде положително упражнение за вас да изпълнявате тези задачи за заземяване и цялото семейство ще бъде по-добре.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли