НАЧАЛО

Весел и оптимистичен
Като родител Стрелец, вие подхранвате живота на децата си с оптимизъм и добро настроение. Научавате ги колко вълнуващо може да бъде опознаването на света. По душа сте авантюрист и насочвате децата си да приемат живота със същото любопитство, с което го приемате и вие.

Тъй като свободата е една от основните ви потребности, вероятно ще бъдете спокоен родител, който не ограничава децата си излишно. Признавате важността на определени граници и порядки, но като цяло философията ви е насочена към намиране на истината и смисъла чрез личен опит. Искате малките ви деца да откриват света и да правят собствени изводи въз основа на това, което са открили.


Пътуването е отличен начин да запознаете децата си с обичаи и навици, различни от техните собствени. С универсалния си поглед можете да им помогнете да открият връзки, които на пръв поглед може да не са очевидни. Ще поканите разнообразните си приятели да общуват с децата ви и ще насърчите малчуганите да задават въпроси и да водят разговори.

Знаете, че образованието и опитът могат да бъдат придобити по различни начини, не само чрез традиционното обучение. Ще предадете знанията и идеите си на децата си във възможно най-голяма степен. Само се уверете, че личното ви търсене на общата картина не води до самодоволно поведение. Децата ви ще бъдат най-вдъхновени от истински отворен ум, а не от интелектуалец, който вярва, че вече има всички отговори.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли