НАЧАЛО

Важността да бъдеш уникален
Като родител Водолей, вие насърчавате свободата и независимостта на децата си. Може да имате шантав или нетрадиционен домашен живот. Най- вероятно домът ви да бъде пълен с творения на изкуството, създадени от вашите деца, проекти в процес на изпълнение и други произволни предмети.

Тъй като обичате да прекрачвате границите на това, което се смята за нормално, няма да имате нищо против децата ви да боядисат косите си в зелено или да изпробват интересен нов стил на облекло. За вас тези форми на уникално себеизразяване са това, което означава да си млад! Освен това имате достатъчно лоялност и стабилност, за да осигурите здрава основа за вашето семейство.


Вие просто не сте ограничени от разбиранията за традиционното семейство или роли на пола и сте доволни от свободата си. Винаги сте имали голямо разнообразие от приятели и познати и ще научите децата си да бъдат отворени и любопитни към хората от всички сфери на живота. Освен това ще насърчите способността им да мислят задълбочено и да намират творчески решения на проблемите си. Ще бъдете страхотен модел за подражание за това, че гледате към бъдещето, вместо да се вкопчвате в настоящето или миналото.

Вашето основно изпитание като родител може да е да се научите да се отваряте емоционално към децата си. Склонни сте да се чувствате по-комфортно с интелектуалната мисъл, отколкото с чувствата, така че ще трябва да работите върху това да бъдете нежни и грижовни. Преборете се с желанието си да се отдръпнете от децата си, когато имат нужда от вас или са разстроени.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли