НАЧАЛО

Естествен лидер
Ако синът или дъщеря ви от зодия Овен са родени по-рано от очакваното, това не е голяма изненада. Въпросът "Стигнахме ли вече?" изразява отношението им към живота - децата Овен нямат търпение да пристигнат, за да могат да започнат приключението!

Детето Овен е страстно, креативно и неспокойно. Изглежда, че има повече енергия от другите деца, а любовта му към живота се допълва с  естествената за него смелост. Начинът му на мислене "аз на първо място" и склонността му понякога да бъде малко самовглъбено може да е предизвикателство за всеки, който трябва да се справя със силния му дух.

Брутално честно, детето Овен казва нещата така, както са (според собственото му мнение). То често може да прехвърли ограниченията, които сте поставили, защото по природа е импулсивно и никога не се оглежда, преди да скочи.

Като родител на млад Овен вероятно не са ви чужди огромните изблици на гняв. Изглежда, че на децата Овен им е трудно да контролират емоциите си. След като фойерверките приключат, гневът на малкото ви дете също ще отмине.

Тъй като детето Овен умее да започва големи проекти, но не е толкова добро в тяхното завършване, ще трябва да проявите търпение, като го насочвате нежно, но твърдо, помагайки му да се придържа към задачите си.

Насърчавайте детето си да се движи активно. Всяко физическо занимание ще бъде чудесен начин да изгори част от излишната си енергия. За съжаление обаче, в своето вечно бързане децата Овен са склонни към инциденти.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Овен може да зависи и от вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството му или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли