От днес „Хигия“ разполага с още един реанимобил. Автомобилът, марка „Мercedes -Benz – sprinter “ дари днес на болницата благодарен пациент - Гергана Сеферинкина.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

„Всички вие сте хора с душа и огромни сърца, отзивчиви, компетентни и най-вече изключителни професионалисти. И аз, и съпругът ми, родителите и трите ни деца се лекуваме тук. И на всички ни сте помагали. Екипът на болница „Хигия“, всички вие сте част от моето семейство“, каза развълнувано Сеферинкина веднага след тържествения водосвет, отслужен от отец Петко Еленкин.

„Щастливи сме, че нашите благодарни пациенти се сещат за нас с признателност и благодарност. И доброто се връща. Подобен акт на дарение е от голямо значение, защото той ще подпомага процеса в ежедневния ни изключително динамичен ритъм на работа. И се надяваме в следващия Общински съвет да влязат наистина достойни хора и мислещи за Пазарджик и жителите му общински съветници, каквато е г-жа Гергана Сеферинкина“, каза изпълнителният директор на лечебни заведения „Хигия“ д-р Цветелина Спиридонова.

Неонатологията в Кърджали получи ценно дарение

По покана на г-жа Сеферинкина, ръководството и екипа на болницата, освещаването на дарения реанимобил уважи и кметът на Пазарджик Тодор Попов.

"Екипът на болница "Хигия" винаги ми е бил на сърце, знаете го, бъдете живи и здрави и все така всеотдайно помагайте на пациентите", каза градоначалникът.

Източник и снимка: https://www.zname.info/