Ако се чудите какво да правите с празните опаковки от любимите Ви мокри кърпички, ние имаме решение.

Изпратете ни 5 празни опаковки от WaterWipes x 60 броя  и ще получите награда Canpol дрънкалка с водна чесалка Bear. Ние ще се погрижим празните опаковки да отидат на правилното място.

ИЛИ

Изпратете ни 10 празни опаковки от WaterWipes x 60 броя  и ще получите награда Canpol мека дрънкалка 0+ Bear. Ние ще се погрижим празните опаковки да отидат на правилното място.

На адрес: 1517 София, ул. Константин Фотинов 113А, ет.2, офис 7

* Не забравяйте заедно с празните опаковки да ни изпратите и вашия телефонен номер, за да може да се свържем с Вас.

От WaterWipes се гордеем с това, че правим най-чистата бебешка кърпички подходящи за новородени, недоносени деца и хора с чувствителна кожа. Ние също сме отговорни за бъдещето на нашите деца и трябва да пазим и защитаваме планетата, която те ще наследят.

„Толкова чист и нежен като памучна вата и вода, но също толкова удобен, колкото бебешката кърпа“. За да направим най-чистите бебешки кърпички в света, използваме възможно най-малко съставки и технически процес на производство, който променя структурата на водата, за да направим молекулите ѝ още по-малки, което я прави още по-ефективно почистващо средство.

WaterWipes са пакетирани в защитена среда, която не позволява проникването на микроорганизми до момента на отваряне, напълно чисти, нежни и безвредни.

Всички WaterWipes кърпички съдържат 99,9% вода и капка плодов екстракт.

Моля, изхвърляйте WaterWipes отговорно. Не изхвърляйте кърпичките в тоалетната, а в подходящите за това места. Изпратете ни Вашите празни опаковки от WaterWipes и ние ще се погрижим те да отидат на правилното място. Това е най-добрият начин да помогнем за опазването на околната среда.