И малките, и по-големите деца бяха подложени на сериозно изпитание по отношение на учебния процес и ковид мерките. Голяма част от родителите се превърнаха в домашни учители, а други започнаха да работят онлайн от вкъщи, за да имат по-добър контрол над развитието на децата си. Не закъсняха и коментарите, че нивото на прогрес при учениците спада в подобни условия. 
За щастие, сякаш тези трудни моменти остават зад гърба ни – казваме сбогом тревогите и поздравяваме лятото с добре дошло. Сигурни сме, че желаете вашето дете да прекара топлите дни в пълноценни занимания, а не пред екрана на телефона, компютъра или плейстейшъна. 


Какво по-хубаво от това да съчетаете приятното с полезното, осигурявайки на мъника нещо различно, интересно и с добавена стойност по отношение на нови познания и умения, приятели, спомени, емоции. Точно така, специално с тази цел е създаден летният езиков лагер ЛъкиКидс.


Защо да се доверите на ЛъкиКидс?
Не знаем доколко сте запознати с детските лагери в България, но нашият екип отлично проучи обстановката и безапелационно (плюс хиляди аплодисменти) ЛъкиКидс спечели нашето доверие и възхищение. В основата на оценката ни са качеството и ефективността. Може би не е случаен фактът, че лагерът се радва на огромна популярност – повече от 35% от децата идват по препоръка на приятелчета или родители, които са преживели това приключение. Научихме също така, че случаите на повторение – и то в един сезон, никак не липсват – децата се записват по 2 пъти в рамките на сезон за една цяла лятна ваканция (2,5 месеца), а част от тях – за престой от 3 седмици.

За кого е подходящ този лагер?
Ако сте родители на дечица между 5 и 7-годишна възраст, то поздравления – можете да се включите като техен придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна. По-големите малчугани са свободни от родителски надзор и автоматично се сдобиват с привилегията смело да се впуснат в цветната програма. Международният лагер по английски език ЛъкиКидс ще приеме всички желаещи без значение на какво ниво е чуждият им език.
Разбира се, важно е да уточним следното – планираните дейности в програмата са безопасни и съобразени с възрастта, не на последно място дневният режим на децата е комбиниран със здравословно и балансирано хранене.
 

И, говорейки си за нови знания…
Нали не мислите, че изненадите приключват само с отличното меню и колоритния план за незабравими моменти? Напротив, продължаваме да ви впечатляваме, защото програмата на лагера е специално разработена от преподавателски екип на принципа на проектното обучение – децата разработват проекти по зададени за конкретния период теми за подобряване техните умения по английски език. Причината е, че този метод на обучение – чрез проекти, е съвременен иновативен подход и дава отлични резултати.
Мили родители, не завиждайте, но лагерът се организира в апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс *****, в който децата ви – обещано и изпълнено, ще се почувстват като у дома си (или дори по-добре). ВНИМАНИЕ! Био басейните, с които хотелът заслужено се гордее, са единствените в Банско, които се почистват по безхлорна технология, защото децата са нашето богатство и трябва да ги пазим. Плуването в тях се извършва под надзора на лицензирани спасители. Приключенските душове и солната стая повишават устойчивостта на децата към заболявания и създават отлични навици и впечатления – че да се грижим за здравето си, може да бъде лесно и забавно! За всички разходки сред природата и активности извън хотела (през свободното време), е осигурен лицензиран и надежден транспорт. И да, бъдете спокойни – по време на целия езиков лагер децата са придружени от медицинско лице, което да действа адекватно и своевременно в случай че се наложи.
 

Искате да знаете повече за храната?
Разбираме ви, това несъмнено е един от ключовите моменти за здраве, енергия и настроение. Бързаме да споделим, че храненето е 5-кратно и е организирано в ресторант Ле Бистро. Менюто е специално изготвено и съобразено с всички изисквания за здравословно детско хранене, без вредни храни. По време на престоя в хотела на децата е осигурена вода Канген, а при походите в планината получават бутилирана слабоминерализирана вода. Има ли нужда да уточняваме, че чистият планински въздух е черешката на тортата?!
Подробна информация за цени и записване ще откриете тук: www.luckykids.bg