Достъп до бебешката кожа – позволен! Да, но това важи само за милувките на мама и тати, допирът на меките дрешки и прегръдката на козметиката.

За първите две няма да ви даваме съвети, защото любовта и естетиката си казват думата и резултатът е ясен – имаме красиво и обичано детенце в центъра на нашия малък свят. Говорейки за козметика обаче картината не изглежда толкова ясна, а уравнението се оказва трудно.

Бебешката кожа невинаги е гладка като кадифе, както е според клишето. До голяма степен родителите са отговорни, особено през първите месеци от живота на детето.

Толкова ли е трудно?

Хм, качествената бебешка козметика не е математика, но би трябвало съставът ѝ да е базиран на сериозни проучвания, потребителски тестове, изследвания и резултатите да бъдат категорични. И така – съвсем скоро ще гушкате новороденото бебе, а може би вече сте заедно, след всички покупки идва ред и на козметиката. Изборът е огромен, информацията в интернет наистина объркваща. На какво да се доверите – на препоръката на приятелка, на прочетеното във фейсбук група, на педиатъра, на дерматолога или… на себе си. Не е нужно да се превръщате в лекар, фармацевт или химик, за да разберете кое и какво е важно да бъде (или не) в близост до кожата на детето.

 Sensibel Nacthkerzen на Dr.Theiss е онази сигурна грижа, която заслужава вашето внимание и 100% ще спечели сърцето и доверието ви. Факт е, че родителите гледат с особена романтика към всичко, даряващо комфорт, удоволствие и защита на рожбите им.

Именно това откриваме в Sensibel Nacthkerzen – клинично доказано действие, прецизно подбран състав. Серия емолиенти, създадена да поддържа сухата и чувствителна кожа на бебета, деца и възрастни за ежедневна употреба.

Да, формулата на Dr.Theiss, вложена в серия емолиенти Sensibel Nacthkerzen, основана на ценните съставки на маслото Нахткерцен, е свързана с укрепването на кожната бариера и предпазването на кожата от загуба на ценните си влага и мазнини. В комбинация с други подхранващи съставки, грижата е идеална за суха кожа и е толкова нежна, че е подходяща и за чувствителна бебешка и детска кожа. Чрез добавката на урея, сквалан, масло от жожоба и гуаязулен, проблемната кожа се предпазва от изсушаване за продължително време и се стимулира регенеративната ú способност.


Най-важното е, че чувствителната бебешка кожа, включително и тази, раздразнена от пелени (често измивайте зоната под пелените с помощта на течаща вода, сменяйте пелените поне на три часа, мажете с крем след всяка смяна), дълго ще показва своята благодарност, очаквайки с нетърпение всяка следваща среща с продуктите от серията (душ-олио, шампоан, балсам- масло-във-вода, интензивен балсам, грижа за лице).

*Ако още не сте разбрали, специално за водните забавления и ритуали преди сън ви очаква  Промо Комплект Sensibel + Мека гумена играчка Sensibel за баня (различни видове)

Няма тайна, има го маслото Нахткерцен. Неговата мисия е укрепването на кожната бариера и предпазването на кожата от загуба на влага и мазнини. То работи в екип с други подхранващи съставки, защитава от дехидратация, стимулира регенеративните функции.

Вече сте една стъпка по-близо до вашата любима козметика – не само бебешка и детска, но на цялото семейство. Последния клик, който ще ви отведе при нея, ви очаква ТУК