Списание ,,9 месеца" и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда отново стартират обща кампания, а темата е женското здраве. Д-р Лъчезар Танчев, гинекологичен хирург, ще извършва БЕЗПЛАТНИ онлайн консултации по имейл, предоставяйки информация за лечение на гинекологични проблеми, чрез роботизирани, лапароскопски минимално-инвазивни методи, както и лезерни интервенции при заболявания на маточната шийка.

Не се колебайте – споделете своя проблем, за да получите професионално становище, съобразено с индивидуалността на медицинската ви история. Съмнявате се в поставената диагноза, желаете второ мнение или имате конкретни симптоми, които ви притесняват – включете се в кампанията.

За кого е кампания „Женско здраве“?

Знаете ли, че в гинекологията в около 80% от случаите могат да се извършват минимално инвазивни интервенции?

Кампания „Женско здраве“ цели да помогне на всички жени, които са диагностицирани с доброкачествени, но и със злокачествени гинекологични заболявания на ендометриума – рак на маточната шийка, рак на яйчника в начален стадий, ендометриоза, миома на матката, свличане на женските полови органи и др.

Някои от гореспоменатите проблеми често стават пречка за зачеване или успешно износване на бременността. Полезна информация по темата: http://9m-bg.com/zdrave/d-r-lychezar-tanchev-s-da-vinchi-lekuvame-rak-na-endometriuma-na-matochnata-shiyka-i-nachalni-stadii-na-rak-na-yaychnika/

Как да се включите?

  • Изпратете своите документи (изследвания, епикризи и др.) и запитвания до 15 ноември на имейл editors@9m-bg.com;
  • Попълнете декларацията за съгласие за предоставяне на лични данни, която може да бъде изтеглена от тук.

Период на кампанията:

 15.10–30.11.2019 г.

За д-р Лъчезар Танчев

Танчев концентрира професионалните си интереси в областта на минимално инвазивната хирургия (роботизирана, лапароскопска и хистероскопска), онкогинекологията и урогинекологията. Защитава дисертация на тема лапароскопска и роботизирана анатомия на малък таз при онкогинекологични операции в Медицински университет – Плевен, където последователно е докторант, асистент, главен асистент и началник на Отделение по Онкогинекология. Д-р Танчев е член на екипа въвел роботизираната хирургия в България през 2008 г. в Медицински Университет - Плевен, където работи до 2017 г., когато става се присъединява към екипа на Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда, при стартирането на роботизираната програма в болницата. Преминава сертификационни курсове по роботизирана хирургия в Страсбург, Франция и Истанбул, Турция, както за асистент до пациента, така и за конзолен хирург. Има квалификационни курсове по лапароскопия, хистероскопия, колпоскопия, ехографска диагностика, оперативна урогинекология (Дрезден и Aйхщет, Германия; Виена, Австрия).