27 май 2014


Не пропускайте възможността на 1 юни в Сити Център София да присъствате на демонстрациите на детски отбори по бойни изкуства.

Ще имате възможността да се запознаете с треньорите, които подробно ще ви представят спортовете. За да изгради характер, детето трябва да си взаимодейства с връстниците си  и да са научи да преминава през предизвикателства.


Муай-тай е най-популярното и древно бойно изкуство в Тайланд, което наподобява кик-бокс, но включва и много допълнителни техники. То е предизвикателство за духа на детето и помага за изграждането на здраво тяло заради  физическото натоварване от тренировките.

Бразилското жиу-житцу е бойно изкуство, при което няма удари, а най-силното му оръжие е борбата на земя. Техниките учат детето на всички необходими похвати за самозащита, като в същото време развиват характера. Жиу-житцу помага на детето да развие самодисциплина, която ще му е нужна цял живот.


Тренировките по Муай-тай и жиу-житцу ще са част от предстоящата да отвори врати през юни Детска Академия „Земята и децата" в Бизнес център хотел и СПА  „Земята и хората".

Очакваме ви на 1 юни от 10 до 17 ч. на първия етаж в Сити Център София.