Не се съмняваме, че повечето от вас, мили родители, вече са планирали семейните пътувания и нямате търпение да посетите красиви места. Но – защото винаги има по едно ,,но‘‘, когато лятната ваканция включва бебе или малко дете, се нуждаем от максимален комфорт, пълна безопасност и специално отношение към всеки детайл. На първо място, за да е приятно пътуването, е нужно да изберем подходящо столче за кола. Всъщност такова следва да закупим още преди бебето да се е родило. Правилният избор обаче изисква време за подбор на информация. Ние се заемаме с мисията да ви помогнем. А вие четете внимателно, струва си.

 Защо е важно детето да бъде обезопасено по време на път

Пътуването с автомобил може да бъде опасно особено за най-малките, ако не са правилно обезопасени. Столчето за кола значително намалява риска от наранявания при пътни инциденти, като е нужно да бъде съобразено с възрастта, ръста и теглото на детето.

И никога не забравяйте…

·      събличайте връхната дреха на детето, когато го поставяте в столчето за кола;

·      научете се как да използвате и монтирате самото столче преди първото пътуване с него;

·      возете детето в столчето за кола обратно на движението най-малко до 15-месечна възраст, защото е по-безопасно.

9 МЕСЕЦА препоръчва столче за кола Serengeti от марката Moni, което, без съмнение, ще се превърне във вашия приятел за всяко пътуване

Serengeti 0+ месеца е проектирано с мисъл за безопасността и комфорта на вашето дете. И, разбира се, че това столче отговаря на най-новия стандарт за безопасност R 129.03 I-Size, гарантиращ, преминати тестове за странични удари, както и защита на главата и шията на детето. Едно от предимствата е системата Isofix (ако не сте я чували, запомнете я) помага за бърз, сигурен и безопасен монтаж чрез индикиращи катарами, които променят цвета си от червено на зелено, когато са правилно закрепени.

Нежно и удобно с мемори пяна на облегалката за глава

Облегалката за глава е снабдена с мемори пяна, която абсорбира силата при евентуален удар, като осигурява допълнителна защита и комфорт.

Гарантирана стабилност

Основата на стола е изработена чрез процес на леене под налягане, което го прави много по-здраво и сигурно в сравнение със стандартното раздуване на пластмасовите елементи. Това гарантира стабилността и издръжливостта на столчето.

Завъртане на 360 градуса

Serengeti разполага със завъртане на 360 градуса, което значително улеснява поставянето и свалянето на детето. Тази функция е изключително удобна за родителите, особено когато трябва да поставят бебето в столчето или да го извадят от него. Миналите по този път, които не са се радвали на тази функция, със сигурност ще потвърдят колко ценна е тя.

Допълнителна възглавница за новородени

Столчето включва и допълнителна възглавница за новородени, изработена от мемори пяна, която предоставя комфорт и опора на крехката физиология на бебето и намалява напрежението в областта на кръста.

Практични аксесоари

Колкото е нужно и искате – толкова! Да, о, да! Столчето за кола Serengeti, може да бъде допълнено с различни аксесоари от https://moni.bg/, като щори за стъклата, огледало за обратно виждане и протектори за седалка.

Щастливи летни дни, избирайте умно, карайте бавно и се насладете на пътуването!