Ако имаше световно първенство за майки, в какви ли дисциплини щеше да е най-оспорваната конкуренция?


100 метра бягане! Не мислете, че тъмнокожите атлети от САЩ могат да се сравняват с майката, която тича обратно вкъщи, след като е забравила мобилния си телефон у дома, а вече е поставила бебето в седалката за колата. Колкото по-бързо вземе разстоянието, толкова по-сигурна ще е, че детето е в безопасност. Така се подобряват световни рекорди. Тази дисциплина е измислена от забързаните дами, които непрекъснато тичат из къщата. Те са се специализирали в бягането на кратки дистанции и маратонът не е тяхната страст.

Борба! Въпреки че е силов спорт, а майките са нежни създания, всяка дама може да се бори за златен медал. Колко обиколки на стаята сте направили с детето, качено “на конче” на гърба ви, преди да припаднете от изтощение? Сигурно 1 000 000. След това идва ред на боричкането и прегръдките. Така няма нужда да ходите на фитнес, след подобни упражнения бързо ще възвърнете фигурата си.
Бокс! Колко пъти детето ви е налагало безмилостно играчките си, докато не заспи от изтощение. Това е начинът малчуганът да изразходва енергията си, а понякога дори вие сте център на неговото внимание и трябва да се защитавате. След толкова тренировки няма как да не сте напълно подготвена за състезанието.