Когато става въпрос за обувки за бъдещи майки, удобството трябва да бъде поставяно на първо място. Повярвайте ни, трябва да се грижите за тялото си много повече, отколкото предполагате. Ако сте любител на високите обувки, то бързо ще се наложи да забравите за тях, защото ще трябва да заложите на сигурен модел, който да не бъде причина за някоя евентуална травма във вашите глезени. Ето защо модни и функционални, нашите любими боти дамски до глезена идват на помощ на всички бъдещи майки!

Те са стилни и супер комфортни, така че можете да ги носите навсякъде, но също така са и издръжливи, меки и осигуряващи защита на глезените. Независимо дали имате работа, която ви държи на крака (буквално), просто обичате да ходите много или сте предразположени към болки в ходилата, ще се радвате да откриете тези страхотни предложения за боти дамски.

Какви модели боти дамски да изберем?

Ще започнем с популярните ботуши челси. Те са прекрасен модел, който се е превърнал във вечна класика в модната индустрия. Ботушите челси обикновено са с приплъзване и имат еластичен страничен елемент, който им позволява да се обуват и събуват с лекота. Това е особено голям плюс за бременните жени, особено ако са в напреднал период. Този сезон ботушите челси с по-дебел ток са това, което ги прави по-актуални, но в същото време са и достатъчно стабилни, за да заложите на тях.

Другите модели, които са изключително удобни и винаги ги препоръчваме на бременни жени, са кубинките. Те също са неостаряващи и женствени, ако намерите правилния чифт, което означава, че ще можете съвсем спокойно да ги носите и след края на бременността. С тях можете да се разхождате удобно през целия ден, но ще бъдат еднакво привлекателни и вечерта, когато ще трябва да заложите на нещо по-изискано и екстравагантно. С един подобен модел ще си спестите доста мъки, когато търсите перфектния чифт обувки за определено есенно събитие.

Есенни модели обувки, които отлично биха заместили ботите, ако искате нещо по-късо, са оксфордки и мокасини - перфектните преходни обувки за бременни. Добавете цветни чорапи към тях, за да подчертаете още повече визията ми. Включете ги в комбинация с рокля или гащеризон и ще изглеждате зашеметяващо. Добре е да изберете модел без връзки, за да си спестите част от работата при приготвянето си сутрин.

На последно място, но не и по важност, ще поставим по-дългите есенни боти с цип. Те са елегантен и изискан модел, но ако сте в напреднала бременност, може би ще бъде сложно да ги обуете. Все пак, ако искате да подчертаете идеалните си глезени, то този модел е най-подходящ за вас. Заложете на класически цветове като черно, кафяво или охра в случай, че имате много дрехи в гардероба си и не сте сигурни дали ще можете да ги съчетаете.

Откъде да купите най-удобните боти дамски за бременни?

Вие сте бременна жена, която много трудно открива правилните за нея обувки. За щастие, ние имаме решение за вас и то се нарича ССС. В техните физически магазини ще откриете стотици модели с възможност за изпробване на място. Освен това в каталога им онлайн ви очаква още по-голямо разнообразие, така че ако сте сигурни за вашия размер, спокойно ще можете да действате. Разгледайте техните предложения и се пригответе за предстоящия сезон, но запомнете едно – със сигурност ще се натъкнете на качествен модел, който няма да ви разочарова!

Изборът на обувки за бременни може да бъде труден, но със сигурност не е невъзможен. Само с няколко кликвания имате възможността да откриете най-удобните обувки на този свят. Възползвайте се от нея и освежете визията си сега!