Тялото и бебето не следват предписаните дати, не следват предписаните времеви рамки, не следват предполагаемия начин на раждане, те просто го правят - когато, както и където пожелаят. Раждането може да се случи навсякъде. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Неведнъж сме ви разказвали за случаи, в които майка ражда бебето си по време на полет. Сега ще ви споделим нещо още по-интересно. Едно бебе избира да се роди на задната седалка в колата. Не е ли невероятно! 

Родилка посрещна рожбата си по време на полет

Родилката се оказва акушерка, тя е от Бразилия и едва ли е предполагала, че ѝ предстои раждане в кола, но - именно така се появява нейното бебе. 

Докато пътуват за болницата, замесените в това невероятно събитие, викат подкрепление, защото установяват, че няма да стигнат до лечебното заведение навреме. Бременната жена е била с ракритие от 9 сантиметра

Майката споделя, че е била заобиколена от професионалисти. Всички в превозното средство са останали спокойни, докато са били потопени в истинския адреналин на преживяването.

„Нямаше страх, само радост“. За щастие, всички се оказват добре подготвени, все пак самата майка е специализирана в раждането. 

Недоносено бебе се роди по време на полет

Щастливата мама споделя видео, в което е заснето невероятното раждане на детето ѝ. Тя разкава, че е доволна от интереса, който заснетото привлича, защото за нея то показва какво са способни да направят жените без медицински интервенции като епидурална упойка. 

enlightenedВидеото гледайте тук: https://tinyurl.com/zc8kmzz3

Източник и снимки: https://www.pregnancyvideo.net/