Инвитро, аборт, неуспешни опити за бебе... Надежда, вяра, сила... Едно семейство не спира да се бори. А за сбъдването на тяхната мечта можем да помогнем и ние. Запознайте се с Изабела и Милен. Тяхната история е сурова и реална, създадена от самия живот. Водят битки, макар да губят, стават, изправят се и продължават. В писмото им има болка, но има и светлина. Ето какво пишат до фондация "Майки за донорството"...

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

„Здравейте, Фондация Майки за донорството!

Ние сме Изабела и Милен и благодарим на съдбата, че ни срещна с вас точно по Коледа, като подарък под елхата в клиниката, в която тъкмо очаквахме резултат от поредната инвитро процедура, оказала се неуспешна в последствие. Отново.

Оженихме се през 2018 година. Това беше Нашата година! Щастлива, спокойна, пълна със смели мечти! Съвсем естествено най-голямата от тях бе да си имаме здраво и хубаво бебенце, което да отглеждаме с много любов и да се радваме заедно на живота!

Три години по-късно вече бяхме пред кабинета на нашия лекар и катерихме пътя на инвитрото.

Първият ни опит завърши с аборт в осма гестационна седмица. Беше тежко... и физически, и емоционално. Нашата искра от светлина угасна сякаш за един миг. Знаехме, че трябва да сме силни и да се съвземем бързо, защото вече се намирахме в луда надпревара с времето.

След 7-ми инвитро опит - роди се бебе Георги

Последваха още три неуспешни опита...

След обстоен разговор с лекарката ни, на която имаме пълно доверие и уважаваме безусловно, стигнахме до единствения възможен вариант за нас да си имаме собствено детенце, а именно Инвитро процедура с донорска яйцеклетка. Запознахме се с цялата информация и подадоме документи за участие в Донорската програма.

И... тогава се появихте вие, Фондация Майки за донорството! В съвършения момент! За да ни дадете надежда и истинска вяра, че Доброто го Има и ще се справим Заедно с трудностите по пътя.

Безплодието засяга всеки шести човек на планетата сочи СЗО

Благодарим Ви! Благодарим и на всеки, който би ни помогнал да станем родители и семейството ни да бъде цяло!“

Фондацията стартира събирането на средства за тяхната инвитро процедура. Търси се вълшебната жена, която да стане донор на яйцеклетки, за да направи възможно щастието, наречено БЕБЕ.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

>>> Ако искате да помогне, като стане донор на яйцеклетки, обадете се или пишето до фондация „Майки за донорството“, телефони 0888721010 или 0878712128. Ще ви разкажем как, ще бъдем заедно.
>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за инвитро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“
IBAN: BG50UNCR70001523142155 , BIG: UNCRBGSF , УниКредит Булбанк АД , с основание: за Изабела и Милен.
>>> Средства можете да дарите и като си вземете нещо красиво от базара на фейсбук страницата им или чрез Pay Pal: [email protected]

Източник и снимка: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството