Преди няколко дни певицата Камелия беше гост в шоуто на Николаос Цитиридис. В ефир тя разказа повече за най-голямото си щастие – бебе Баян. Неслучайно по време на разговора на фокус бе и темата за огромния брой хора у нас, които не могат да станат родители по нормален начин.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Макар че Камелия не проговори директно за сурогатството, тя каза достатъчно, за да покаже нуждата от него. Тя е категорична, че държавата ни трябва да помисли и да въведе закон за възможност за такова родителство, каквото отдавна вече има в много страни по света, дори и в наша съседна държава.

„Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?! Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България. Та нали именно от деца имаме нужда, за да се реши демографският проблем, който става все по-сериозен“, пита Камелия.

Самата тя не скри, че след 15-годишна тежка битка за дете, която не можела и не можела да спечели, е била на дъното много пъти. „Изпитала съм всички възможни чувства на света – от краткотрайна радост и надежда, през отчаяние и мъка, до злоба и завист дори, а след това и до депресия. Всичко. Но не се отказах. Никога не се отказах, защото това винаги е било най-голямата ми мечта“, сподели певицата, която заедно с Цветин ще посрещнат първата си Коледа с Баян.

Източник: https://fakti.bg/
Снимка: Instagram kamelia_official