Здравейте,

АНА-МАРИЯ скоро ще навърши 5години, тя е едно активно и жизнено дете, което по цял ден пее, скача, играе дете, което не искаше да чуе за сън. Но за съжаление преди 3 месеца дъщеря ми започна да повръща, чувстваше се отпаднала, искаше само да спи, защото главичката я болеше. Детския невролог ни назначи скенер на момента, в който я прегледа. 

32-годишен баща на две деца се нуждае от помощ

Минути по-късно чух и най-страшните думи за една майка: "Дъщеря ви има хидроцефалия и тумор на малкия мозък. По спешност трябва да се приеме детето в болницата''.

До вечерта детето беше хоспитализирано с лечение след няколко дни е направен ЯМР,  ден по-късно е поставена клапа за хидроцефалия, след още 10 дни е направена операция за отстраняване на тумора. За съжаление много малка част от тумора е отстранена.

Лекарите в България ми казаха, че повече от това не може да се отстрани, защото тумора засяга много важни органи, които застрашават живота на детето.       

След многократни запитвания от Турция ни дадоха надежда, че могат да отстранят целия тумор без последици, без да се застраши живота на Ана-Мария. Мнението на докторите е да не се бавим, защото туморът е в мозъка и никой не знае кога и върху какво ще се отрази това на детето

За съжаление сумата е непосилна за нашето семейство, но вярвам че заедно ще спасим дъщеря ми.

Дарена, едва 5-годишна, се нуждае от помощ

Моля ви подкрепете Ана-Мария, тя се бори за живот , тя толкова иска да живее и мечтае като порасне да стане доктор.  

Бог да ви благослови! 

enlightened Подкрепете Ана-Мария с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-ana-maria
enlightened Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG77BUIN95611000723485
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Ана-Мария Ленчева Сергеева
enlightened Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/