Здравейте, мили и добри хора! Аз съм майката на Дарена, която в момента е на пет години и има поставена диагноза Генерализирано разстройство на развитието - Детски аутизъм. Не може да говори, храни се с изключително еднообразна храна (бисквити и кисело мляко), има нарушения в комуникацията и социалните взаимоотношения.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Обръщам се с призив за помощ към вас, защото вие сте тези, които могат да ни дадът надежда, че и моето дете ще бъде като другите деца. Всеки ден мечтая Дарена да е като тях - да може да говори, яде, общува и да чуя думата мамо. Дъщеря ми да усети пълноценно детските мигове на щастие.

Направените ѝ изследвания дават надежда за излизане от това състояние. Тя има възможност да получи светлина в тъмния свят чрез вливания на стволови клетки. Това е лечение, което може да промени живота на Дарена. И да даде по-добра перспектива за нормален живот, със собствени средства сме правили хелации в Италия при доктор Антонучи, от които имаме извесни позитиви. Продължаваме успоредно с други терапии, както и с добавки, които не са евтини. 

Да родиш мечтаната рожба и да се срещнеш с диагноза рак - историята на Кати

Успяваме да се справим с част от разходите сами, но лечението със стволови клетки е финансово непосилно за нас.

Можете да подкрепи момиченцето тук: https://pavelandreev.bg/