Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е искал да се изправи срещу вятърна мелница! Ако не за друго, поне да усети силата на вятъра! И със сигурност в този момент разбира, че за да живее, трябва да мечтае и за осъществимото, и за неосъществимото... И аз разбрах едно - трябва да живеея, нужна съм на невръстното ми дете и прекрасния ми съпруг!

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Човек никога не знае как да напише следващите редове, защото няма как да е подготвен за нещо подобно, нито да го очаква. Животът обаче не ни пита, когато връхлети със своите неприятни изненади и ни постави в крайна ситуация.

Днес споделям такава, в която изпаднахме ние с Кати, нашето семейство. За огромно наше съжаление след сбъдването на най-голямата ни мечта, да се сдобием с наше детенце, Кати бе диагностицирана с рак на стомаха, който очевидно никой не е открил при всички прегледи в рамките на доста дълъг период от време.

В момента се борим с бюрократските страни на процедурите за достигане на адекватно лечение – химиотерапия и операция. Първите вливания се случиха в клиника в Турция, с което и целият наличен финансов ресурс се изчерпа.

Веселина, майка на две деца, се нуждае от помощ

Обявяваме кампания, по която всеки, който има възможност и желание може да дари средства, за да спасим Кати, която в момента е в много тежко състояние.

Призоваваме всеки от вас, който може да съдейства по какъвто и да е начин да го направи, ако желае.

В София през 2022 година са проплакали около 13 хиляди бебета

Благодаря предварително на всички приятели, роднини, близки, познати и напълно непознати, които съм убеден, че ще се включат и ще помогнат да се преборим с най-ужасните новини, които човек може да научи!

enlightened Може да дарите с карта,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/zivot-za-ekaterina
enlightened Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG46BUIN95611000705322   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Екатерина Андреевна Петрова
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share