На 11 ноември 2023г. (събота) ,в гинекологичния  кабинет в Медицински център „Шанс” (южен двор на МБАЛ “Св.Екатерина”) ще се проведат скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом”.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Прегледите ще се извършват с предварително записване на тел.: 0897079757, като пациентите могат да ползват направления.

Ценно дарение за новородените бебенца в Майчин дом - София

Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, д.м. наскоро защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен “Доктор” с научна тема: “Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума”.

Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ “Майчин дом”, с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Източник: https://haskovo.live/