Кулинарният виртуоз в кухнята… сте вие! Готови ли сте да събудите възхищение, което небцето ще помни дълго време? Най-вероятно да, защото ще споделите удоволствието от всяка хапка с любимите си хора. Е, да ви е сладко!
Необходими продукти
 
4 пилешки гърди
 60 г кашкавал
 30 мл зехтин
 4 филии пълнозърнест хляб
 2 скилидки чесън
 1 връзка пресен босилек
 1 връзка пресен магданоз
 1 шепа прясна мащерка
 черен пипер
 сол
Необходими продукти за салатата
1 зелена салата
 1/2 ч.ч. киноа
 1 розов домат
 1 авокадо
 1 сварено яйце
 1 връзка пресен босилек
Необходими продукти за дресинга
30 мл зехтин
2 ч.л. едрозърнеста горчица
 1 ч.л. течен мед
 1 с.л. лимонов сок
 1/2 ч.л. сусам
 1 скилидка чесън
Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 220 градуса. Разрежете пилешките гърди хоризонтално на две. Сложете продуктите за провансалската коричка в блендера и ги смелете на трохи. Изсипете ги в плитка чиния. Леко полейте пилешките гърди със зехтин и ги натопете в трохите, така че добре да полепнат от двете страни. Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене. Печете 20 минути, до готовност. Сварете киноата в съотношение 1:2 вода. Сварете яйцето. Охладете ги. Измийте и нарежете салатата. Добавете киноата. Нарежете домата, авокадото, босилека и свареното яйце. В малко бурканче с капак смесете всички съставки за дресинга и силно разклатете. Полейте салатата. Поднесете пилешките филенца с провансалска коричка с пъстра салата от киноа.