Секс? Разкъсани жартиери? Откраднати целувки и пощипвания по дупето? Сигурно си мислите, че такива неща вече няма да ви се случат, защото само преди няколко месеца сте родили, а и стрелката на кантара все още показва 15 килограма над обичайното ви тегло. Рядко настоящите майки се смятат за привлекателни секси мамчета, които развихрят мъжките фантазии. Пък и животът с бебето е толкова труден. Между смяната на пелените за еднократна употреба, кърменето и постоянния плач няма никакво време за откраднати целувки с партньора. Дори напротив. Все пак едва ли ви се иска да забравите съвсем нежните докосвания на мъжа до вас и напълно да го изключите от еротичните си фантазии. Ето защо трябва да се насилите да възродите романтичния и сексуалния си живот. Осъзнайте, че мъжът до вас се чувства пренебрегнат, защото сте го поставили на заден план и вече отделяте повече внимание и време на бебето. Постарайте се да му покажете, че той все още е важен за вас и чувствата ви не са угаснали, въпреки че сега се обръщате със “зайчето ми” към бебето. Опитайте се да отделяте време от напрегнатия си график само и единствено за него.

Организирайте си тайна любовна среща

почти както едно време, когато бяхте гаджета и се сваляхте. Осигурете някоя баба, а защо не и детегледачка да сменя пелените на детето и да го храни и забравете за плачещото мъниче поне няколко часа. Наконтете се, сложете грим, отидете на фризьор и си купете секси бельо. Прекарайте малко време само двамата. Разходете се, отидете на кино или в някой ресторант, който обичате да посещавате. Не оставайте у дома, макар и да си поръчате нещо набързо. Така после ще трябва пак да миете чинии или да гледате телевизия и романтиката със сигурност ще излети през прозореца. Превърнете този ритуал в навик. Разбира се, не повтаряйте излизанията по едно и също време и на едно и също място. Идеята е да сте само двамата – далеч от всички, най-вече от бебето.

Проявете творчество и изненадайте мъжа на живота си с обяд в любимото му заведение. Забравете скучните разговори около нааканите пелени или прегорялата супа. Едва ли любимият иска да научи последните новости от латиносериала, който следите. Върнете обратно обичта и нежността, която ви е свързвала навремето.

Използвайте почивните дни за разходки. Не чистете и не гответе преди това. Внушавайте си, че

добрата фея ще свърши всичко вместо вас

а защо не да го направите и двамата с любимия, но след като се приберете. Пригответе пелените за еднократна употреба, водата и всичко необходимо и излезте на излет, дори навън да е кучи студ. Малчуганът също има нужда от разнообразие. Може дори да го заведете в някой музей. Откраднете си няколко целувки над количката на бебето. Защо смятате, че не е романтично да вървите ръка за ръка и да бутате три(четири)колката.

Време ли е за секс? Въпреки че ви се струва, че бебето сякаш иска да саботира сексуалния ви живот, като се буди непрестанно през нощта, със сигурност вече сте установили режима му на спане. Така знаете кога ще бодърства и кога ще спи. Вярно, че страстните ласки под часовник не са върхът на романтиката, но пък може да компенсирате този недостатък с

други техники на съблазняване

Изучете тантра масажа, направете стрийптиз на любимия, купете си подходящи книги и забравете срама. Сега е времето да отключите сексуалните си фантазии. Бъдете секси мамчето от еротичните филми, партньорът ви със сигурност ще е възхитен.