Юли е най-слънчевият месец от годината. Или поне така казват метеоролозите. Навън е топло, ароматно и мирише на море. Освен това през юли у нас ще се проведат и най-много концерти. Нима заради това е толкова хубаво да си бременна през този месец? Не само! Има още поне 1001 причини. Ето някои от тях.

През юли може да станете студентка с удоволствие. Трябва само да се явите на някой от многобройните кандидатстудентски изпити, които се провеждат в този период. Не се притеснявайте – след това през сесиите ще оставяте бебето на някоя от бабите да го гледа.

През юли може да облечете страхотна туника с голямо деколте и колкото и да се гордеете с корема си, всички ще са запленени най-вече от сексапилния ви бюст. Ако срещнете Памела Андерсън или ДесиСлава, сигурно ще позеленеят от злоба...

През юли тенът ви ще е невероятен, защото слънцето пече силно и кожата ви ще блести с приятен бронзов загар. Не забравяйте обаче да използвате слънцезащитен крем.

През юли всички се втурват към морето, затова разходката в планината ще ви достави огромно удоволствие. Свежият въздух там ще се отрази благоприятно на бебето.

През юли имате невероятна възможност да посрещнете слънцето на плажа с незабравимия хит на Uriah Heep – July Morning. Това е преживяване, което никога няма да забравите. Насладете му се.

През юли няма да качите много килограми, въпреки че хапвате както преди и давате на бебето всичко, от което се нуждае. Това се дължи на факта, че наблягате повече на плодовете и зеленчуците и поради топлото време пиете вода в по-голямо количество и пречиствате организма си. Какво по-хубаво от това да сте бременна и да изглеждате добре?

През юли може да засадите лимон. Необходими са ви само няколко семки, саксия и пръст. Това растение обича топлината и влагата, а през този месец те са в изобилие. Поливайте лимона и скоро той ще се покаже. След време ще давате на детето си домашен лимонов сок.

През юли може да се отдадете на екстремно преживяване – да куфеете на концерта на Металика, който ще се проведе в София. А защо не да отидете да слушате и Лени Кравиц, който ще пее на 27-и? Дали на бебето ще му допадне? Със сигурност, ако това е любимата ви музика.

През юли ще станете истинска секс лъвица. Статистиката сочи, че дали поради горещото лятно слънце двойките се отдават на страстни ласки почти два пъти по-често от останалото време. Напред към леглото, Еви!