vremeeЗа много бъдещи майки сексът през бременността е просто мираж. В началото на 9-те месеца гаденето и повръщането ви отказват от страстни боричкания и интимности. През втората половина по кожата ви започват да се появяват пъпки, а коремчето ви вече расте все повече, настроението ви изобщо не е гальовно. Накрая вече ще сте толкова огромна, че дори и да имате желание, почти е невъзможно да го направите. Би трябвало само да чакате бебето да се роди, за да се нахвърлите върху партньора си като тигрица и три дни да не ставате от леглото. Уви, това не се случва. Бебето по цял ден ще плаче, къщата трябва да се чисти, а любимият ще страда от странна следродилна депресия. За да не се сбогувате напълно със секса, вземете нещата в свои ръце. Не разчитайте на магични питиета или любовни билки, въпреки че понякога и те помагат. Поставете си за цел да възпламените отново страстта. Добре е да знаете, че след раждането на бебето повечето двойки минават през период на пълна сексуална апатия. Открийте оазиса на страстта. Не чакайте много – колкото по-дълга е паузата след последния полов контакт, толкова по-трудно ще скочите отново в брачното ложе. Не се надявайте инициативата да дойде от любимия. Той може да се притеснява, че сте прекалено ангажирана с бебето, че сте уморена или пък че още не сте се възстановила след раждането. Ако искате отново да изпитате пика на удоволствието, още сега извадете секси бельото от най-долния шкаф и се превърнете пак в еротична богиня. Това, разбира се, няма да стане бързо и с магична пръчка.

Настройте се на секс вълна

Мозъкът е най-силният афродизиак. Освободете съзнанието си от всичките ежедневни грижи, забравете кърменето, прането, цената на киселото зеле... Представете си колко сексапилна изглеждате с наедрелия си от бременността бюст. Припомнете си всички еротични фантазии, за които някога сте копнели. Защо сега да не ги превърнете в реалност. Ако нищо не ви идва наум, в женските романи е пълно с подходящи идеи. Любовните филми също могат да ви помогнат. Не мислете, че това е загуба на време. Така ще настроите мозъка си на секс вълна.

Представете си образно как ще прекарате романтична вечер с любимия. Пресъздайте в главата си различни интимни ситуации и чувства, които силно ви вълнуват. Това отново ще събуди страстната ви натура.
Флиртувайте. Никой не е казал, че трябва да се хвърлите на първия срещнат секси татко в парка, но защо да не изпробвате чара си на някой мил продавач или на момчето, което ви доставя пица вкъщи? Усмихнете се сладко, хвърляйте коси погледи. Това ще ви накара да се чувствате отново жива и желана, а и ще си припомните колко е забавно да флиртувате.

Предварителна подготовка
Обиколете магазините. Секси бельо и дрешка, която ще ви направи съблазнителка, ще свършат работа. Ако се чувствате гузна, помислете колко сили и енергия хвърляте за отглеждането на бебето. Това е вашата награда. Отделяйте малко средства и за разкрасителни процедури. Никой не е казал, че трябва да посетите скъп СПА хотел. Новата прическа и малко грим ще са достатъчни. Купете си цветя. Не чакайте любимият да го направи. Малкият букет в спалнята ще придаде романтична атмосфера.

Атака
Спомнете си как прелъстявахте мъжа на живота си, преди да се появи бебето. Едва ли сте забравили какво харесва той. Това че вече сте майка не значи, че трябва да се обличате като монахиня. Извадете от речника си няколко по-похотливи фрази. Според направено наскоро проучване 75% от мъжете признават, че най-силният стимулант за тях са няколкото горещи думи, изречени от любимата в леглото. Почувствайте се като истинска изкусителка.
Изберете подходящия момент. Поверете детето на баба и дядо или пък на бавачка, така че да не трябва да отскачате да го наглеждате през 10 минути или то да ви прекъсва с плача си. Отдайте се на бурни страсти и се опитайте да забравите за всичко наоколо. Влезте в ролята на прелъстителка.