Добре дошла, Adella!

Вчера, на тиха улица в кв. Изток, под ръмящо небе, с цвят на тинтява, Adella Clinic официално отвори врати за своите пациенти. Частната клиника е разположена в модерна сграда, около чиито прозорци деликатно надничат зелени клони. Да, гледката е красива, сами ще се уверите в това. Модерен, иновативен, със съвременен дизайнерски интериор, медицинският център успя да впечатли гостите на откриването с комфорта и издържания си стил. Уютните стаи, различни от болничната обстановка, и операционните, в съчетание с апаратура от най-висок клас, създадоха усещането за сигурност, професионализъм и акцентираха върху сериозната заявка, че предоставят нещо различно и по-добро.

cats999

По време на елегантния коктейл, всички гости разгледаха кабинетите, залите, стаите и се запознаха лично с лекарските екипи. Стилната церемония премина под мелодичните звуци на класически инструменти. Присъстващите получиха подарък – сладко изкушение от „Adella Cake O'clock“.

cats2888

Символичното прерязване на лентата, с хирургическа точност, извършиха:

Д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев (специалисти по акушерство, гинекология и асистирана репродукция), Валентин Пенчев (ембриолог), д-р Венцислав Тимушев (специалист по ортопедия и травматология), д-р Йордан Йорданов (специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия).

Събитието уважиха публични личности, бизнесмени, лекари, доценти, професори, спортисти, артисти и приятели, водени от идеята за истинска грижа за здравето на световно ниво. Разбира се, ние, от екипа на „9 месеца“, също бяхме там. Благодарим на организаторите за поканата и приятното преживяване, а на д-р Семерджиева, изпълнителен директор на ADELLA CLINIC, за усмихнатото посрещане. Припомняме ви, че през март, списание „9 месеца“ съвместно с Адела Фертилити, стартира кампанията „Ние даряваме живот“, която има за цел да подари безплатна инвитро процедура с включена стимулация.

DSC 3303

За Adella Clinic:

Adella Clinic е много повече от онова, което бихме могли да напишем за нея, но все пак – ще опитаме да бъдем кратки и същевременно пълноценни в информацията си. В клиниката се извършват три строго профилирани дейности:

  • ГИНЕКОЛОГИЯ, АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ И ХИРУРГИЯ;
  • ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ;
  • ПЛАСТИЧНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ.

В основата на концепцията за създаването на клиниката стои стремежът към съвременен подход и затворен цикъл, съчетани с иновативна апаратура. Крайната цел е повишаването качеството на услугите. Екипът е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията си, които смятат, че всеки пациент заслужава да получи лично отношение и индивидуален подход. „Вярваме, че сме създали клиника от най-високо ниво и ще оправдаем доверието на пациентите!“, сподели екипът на Adella.

Очаквайте в броя през май специална среща със специалистите от Adella Fertility по повод съвместната ни кампания "Ние даряваме живот". Ще бъде интересено, обещаваме!